Translate

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Ίδρυση πολιτιστικού τμήματος του Α.Ψ.Ε.Σ Ο Πυθαγόρας Κοντακαιϊκων



Α.Ψ.Ε.Σ Πυθαγόρας
Πολιτιστικό Τμήμα Πυθαγόρα κοντακαιϊκων
Θέμα: " Ίδρυση πολιτιστικού τμήματος του Α.Ψ.Ε.Σ Ο Πυθαγόρας Κοντακαιϊκων"

Τη δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου το ΔΣ του Α.Ψ.Ε.Σ Πυθαγόρας με ομόφωνη απόφαση ίδρυσε το πολιτιστικό τμήμα του συλλόγου που συγκροτήθηκε σε σώμα.
   Σκοπός του τμήματος είναι η ενασχόληση με οποιαδήποτε  δραστηριότητα που παράγει και μεταλαμπαδεύει πολιτισμό.  Πρώτη κίνηση του συλλόγου μας είναι η διοργάνωση χορευτικών τμημάτων όπου θα διδάσκονται χοροί από έμπειρο ή εμπειρη διπλοματούχο χοροδιδάσκαλο.
  Επειδή θεωρούμε ότι απαραίτητες συνιστώσες του συλλόγου είστε όλοι εσείς ευελπιστούμε στη βοήθειά σας έτσι ώστε όλοι μαζί να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια εναλλακτική και δημιουργική οδό στα παιδία μας.
Επίσης, πιστεύουμε ότι με την βοήθεια καθενός ξεχωριστά θα καλλιεργηθούν οι έννοιες τις συλλογικότητας και της προσφοράς, ως εκ τούτου ευχόμαστε, ο σύλλογος, να βοηθήσει στην ανάληψη πρωτοβουλιών που θα έχουν αποκλειστικό σκοπό την ανάδειξη της θετικής όψης του χωριού μας.
  Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσουν οι εγγραφές των μελών στο Πολιτιστικό κέντρο του συλλόγου, που θα λειτουργήσει στο κτίριο της κοινότητας Κοντακαιϊκων.

Φιλικά,
Το ΔΣ του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γράψτε τις παρατηρήσεις σας

Powered By Blogger