Translate

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Α.Ε.Καρλοβάσου- Α.Ψ.Ε.Σ Πυθαγόρας Φιλικό την κυριακή 18:30 στο δημοτικό στάδιο Καρλοβάσου


Αγώνας πρωταθληματος Καρλόβασι-Πυθαγόρας (ποδοσφαιρική περίοδος 2010-2011 με σκορ 3-1)


Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Καρλοβάσου     θα διεξαχθεί ο φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Α.Ε.Καρλοβάσου-Πυθαγόρας.
 Το Καρλόβασι επανέρχεται στο Τοπικό πρωτάθλημα, μετά την αξιοπρεπή προσπάθειά του στη Δ Εθνική, (Διότι δεν αγωνιζόταν υπο ίσους όρους, οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ καταλαβαίνουν τι λέω), αλλά θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα με -19 βαθμούς. Όμως θα είναι μια νέα ομάδα με ένα νέο προπονητή Το Στέφανο Λατσάρα (Καλή επιτυχία Στέφανε στο δύσκολο έργο σου) και με πολλούς γηγενείς και φερέλπιδες  Καρλοβασίτες ποδοσφαιριστές.
  Ο Πυθαγόρας από την άλλη μετά την επάνοδό του στο Α' τοπικό πριν 3 χρόνια (φαίνεται ότι πέφτοντας στο β' τοπικό έγινε κάθαρση) έχει  μια συνεχή πρόοδο που είχε σαν αποτέλεσμα την κατάληψη της 2ης θέσης στο περσινό πρωτάθλημα. Φέτος τι ορέξεις έχει η ομάδα των κοντακαιϊκων; έπιασε ταβάνι πέρυσι ή κρυφοκοιτάζουν το πρωτάθλημα; όλα θα τα δούμε μέσα στο γήπεδο.
  Σε κάθε περίπτωση είναι μια ευκαιρία για να δουν οι δύο προπονητές που βαδίζουν οι ομάδες τους να κάνουν δοκιμές. Θα δούμε και τα μεταγραφικά αποκτήματα των δύο ομάδων να αγωνίζονται...όσοι πιστοί προσέλθετε... τη κυριακή 18:00 στο δημοτικό γήπεδο καρλοβάσου....

Όλα τα νέα του ποδοσφαίρου για όλες τις κατηγορίες σε όλη την Ελλάδα στο
www.greekfootball.gr
Νίκος Οικονόμου
http://greekfootball.gr/index.php/eps-samou/item/3898-karlobasi-puthagoras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γράψτε τις παρατηρήσεις σας

Powered By Blogger