Translate

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

http://nikosoikonomou.blogspot.gr/2012/08/blog-post_12.html

ΑΨΕΣ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ 
Γιορτή κρασιού  περίπου 1000  άτομα τίμησαν τον Πυθαγόρα
Του Γεώργιου Κ. Βελονάκη 
πανοραμική φωτογραφία από τον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου Κοντακαιϊκων
Εχθές, αποδείχτηκε ότι τελικά, η Γιορτή κρασιού που διοργάνωσε ο Α.Ψ.Ε.Σ Πυθαγόρας, στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείο Κοντακαιϊκων, έχει γίνει θεσμός καθώς τίμησαν με την  παρουσία τους τον σύλλογο 1000 περίπου άτομα. Εκτός από τους χωριανούς είδαμε να παρίστανται πλήθος κόσμου από  όλη τη Σάμο: άτομα από τη τοπική αυτοδιοίκηση όπως ο αντιδήμαρχος Κ. Στάντζος, εκπρόσωποι από το Σαμιακό ποδόσφαιρο, ο νέος προπονητής της Ένωσης Βαθύλου-Πανσαμιακού, Σταμάτης Κουλούρης, άνθρωποι από τον χώρο των ενόπλων δυνάμεων, ο Επιτελάρχης της 79 ΑΔΤΕ Συνταγματάρχης κύριος Σίμος Π. Αντώνιος, ο αντιπρόεδρος του Ιωνικού κ.Αναγνώστου Μιχάλης, και ο Διοικητής του ΑΤ Καρλοβάσου κύριος Ανδρέας Βούβουνας. Επίσης, τουρίστες από τη Μυτιλήνη, Κρήτη, Ρόδο,  4 οικογένειες Γάλλων και πλήθος άλλων γνωστών και αγνώστων ατόμων που τίμησαν τον Α.Ψ.Ε.Σ Πυθαγόρα με την παρουσία τους. Επίσης δεν ήταν και άτομα που έλαμψαν δια της απουσίας τους...  
Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Παπασταματίου Γιάννης ανέφερε τα εξής: "Θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας που κάθε χρόνο μας στηρίζουν παρά τη δυσκολία και τα σημεία των καιρών. Όπως επίσης και όλους εσάς που κάθε χρόνο μας τιμάτε με την παρουσία σας καθώς είστε  οι μόνοι χρηματοδότες της ομάδας αφού όλα αυτά τα χρόνια η πολιτεία είναι απούσα. Δεν θέλω να σας κουράσω, γιατί σκοπός της σημερινής βραδιάς είναι να διασκεδάσετε, αλλά όλοι μαζί να χαρίσουμε ένα χειροκρότημα στους ανθρώπους που δούλεψαν, απόψε, αλλά και όλη τη  βδομάδα για να έχουμε το σημερινό αποτέλεσμα".

Μετά το  τέλος της ομιλίας, ο κόσμος ξέσπασε σε ένα παρατεταμένο χειροκρότημα ανταμείβοντας όλους τους ανθρώπους που χρόνια προσφέρουν αφιλοκερδώς και δίχως ιδιοτέλεια, στον Πυθαγόρα και το χωριό των Κοντακαιϊκων, τις υπηρεσίες τους και έχουν βοηθήσει για να γίνει ο Πυθαγόρας μια ομάδα πρότυπο που στηρίζεται στις δικές του δυνάμεις στα δικά του παιδιά. Αναφέρομαι φυσικά στη Διοίκηση και τους ερασιτέχνες παίχτες της ομάδας. Σίγουρα, από εκεί ψηλά θα καμαρώναν και θα χαίρονταν με τη πορεία της ομάδας ο Κώστας Βελάνης και ο Αγγελής Σοφούλης, που μας άφησαν νωρίς και δεν βλέπουν από κοντά το αποτέλεσμα και των δικών τους προσπαθειών..

  Η "μαγιά" ,για ένα γνήσιο Σαμιώτικο γλέντι, ήταν το πλήθος και η όρεξη του κόσμου, έτσι ζυμώθηκε κατάλληλα με το μεράκι και το ταλέντο των Emetron του Μανώλη Σιμιτζή και έχοντας οδηγό τον ήχο του βιολιού  ο κόσμος χόρεψε και τραγούδησε μέχρι τα ξημερώματα αφήνοντας στην άκρη τη σκληρή πραγματικότητα.  Όλοι έδωσαν ραντεβού για του χρόνου στο ίδιο μέρος.

Ο κόσμος χόρευε μέχρι τα ξημερώματα



 Μεγάλος πόθος της διοίκησης και των αθλητών του συλλόγου είναι η υλοποίηση των υποσχέσεων της πολιτείας για τη δημιουργία γηπέδου με χλοοτάπητα στο ήδη υπάρχον, μοναδικό στη Σάμο, ΧΩΜΆΤΙΝΟ, εν έτη 2012 ποδοσφαιρικό γήπεδο ,που το χρησιμοποιούν 4 Ομάδες (Υδρούσα, Πλάτανος, Φοιτητές και Πυθαγόρας)  και θα διευκολύνει τις προσπάθειες  των  παικτών της ανδρικής ομάδας και των λιλιπούτειων παιδιών της , νεοσύστατης,  ακαδημίας Ποδοσφαίρου του συλλόγου..
Ακαδημία ποδοσφαίρου Α.Ψ.Ε.Σ ΠΥΘΑΓΟΡΑ
Οι μελλοντικοί παίχτες του Πυθαγόρα γυμνάζονται υπο τις οδηγίες του Καταξιωμένου Σαμιώτη προπονητη Ηλία Αναγνώστου....η αγάπη για το ποδόσφαιρο δεν εμποδίζεται από το χωμάτινο γήπεδο των Κοντακαιϊκων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γράψτε τις παρατηρήσεις σας

Powered By Blogger